Vorig weekend organiseerden we in opdracht van Jalapeno Loco een private masterclass geleid door de Columbiaanse head chef Carlos Peñarredonda van Candelaria, de bekende Parijse cocktailbar en taqueria. In deze masterclass kwamen een aantal technieken aan bod die in de Mexicaanse keuken essentieel zijn. Een slechte beheersing van deze technieken komt de smaak en de authenticiteit van de gerechten in het gedrang.

Koken in een restaurant is vergt een andere set vaardigheden dan koken thuis, daarom dat we deze masterclass organiseren. Deze classes kunnen over een aantal verschillende onderwerpen gaan, beginnen bij een basis mexicaanse kooktechnieken tot zaken waar er al meer ervaring voor vereist is. De tijd van jaren lang dezelfde fajitas en enchilladas aan te bieden zijn voorbij. We bieden deze masterclasses aan voor elke zaak die serieus wil groeien, optimaliseren en wil bijblijven in een constant veranderende horeca wereld.