HOT SAUCe COMMITTEE

Het Bedrijf

Hot Sauce Committee ging van start eind december 2013 en kende een hele sterke groei in de voorbije jaren. Onze focus ligt op authentieke producten in de keuken te krijgen; zowel bij Horeca als de gewone consument.

Daartoe richt Hot Sauce Committee zich voornamelijk op 2 peilers: Horeca en Retail. Twee verschillende sectoren met elk hun eigen vragen, uitdagingen, antwoorden en oplossingen. We zijn flexibel en creatief. Onze producten en strategische oplossingen zorgen voor een meerwaarde, omdat we door onze grootte makkelijk op maat kunnen werken van uw zaak.

Contacteer ons via onderstaande contactformulier of bel 0485 94 01 26 voor meer info, om een prijslijst aan te vragen of om klant te worden. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.  

STIJN DESCHACHT

Zaakvoerder

Stijn is een ondernemer die zijn volledige carrière er in geslaagd is om zijn passies tot een succesvolle zaak op te bouwen. Eerst in de muziekindustrie waar hij zichzelf opwerkte van organisator in het lokale jeugdhuis tot tour manager wereldwijd voor bands zoals Epica, Kataklysm en Alestorm. 


Eten was reeds lang een passie die na verloop van tijd in een business opportuniteit bood; overal waar hij kwam op tour was de zoektocht naar lokale geuren, smaken en specialiteiten een prioriteit. Een verblijf in Forth Worth, Texas gaf Stijn inzicht in de vele facetten van de Mexicaanse keuken. Vanuit die passie ontstond de idee om Mexicaanse producten beschikbaar te maken op de Belgische markt. 

Hot Sauce Committee Logo
Stijn Deschacht Foto